Trening er lagt til torsdag denne uka!

Postet av Melhus IL - Orientering den 12. Jun 2023


Torsdag 15. juni blir det trenings fra Sjetnmyra. Da skal vi voksne arrangere trening for barn og ungdom 20 år og yngre - ikke mindre! Årsaken er at vi har lagt treninga sammen med at vi skal arrangere vårt årlige ungdomsløp for o-kretsen.

Mange fra andre lag har meldt seg på allerede, men vi trenger ikke å tenke på det: Møt opp til normal tid og henvend dere til sekretariatet der dere blir meldt på som vanlig i ordinær nybegynnerløype. Her treffer dere også Anita som skal hjelpe dere om det er noe som er uklart. Møt gjerne opp i god tid før kl 1800, så unngår du kø for en gangs skyld.

Etter påmelding vil dere få kart og så er det bare å gå opp i lysløypa bak skytterhuset og starte når det måtte passe. Det er avsatt egen bås for nybegynnere ved siden av de andre løypene og også der vil dere møte kjentfolk som startere. 

Etter at løypa som vanlig er gjennomført på en utmerket måte, vanker det saft og premie. Det kan være lurt å ta med litt Vipps-penger til et kakestykke servert av Kristin og Trine.

Så altså: Trening denne uke er torsdag 15. juni kl 1800 i Sjetnmyra!