Klubbmesterskap ved Lauglovatnet onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Jun 2023


Tradisjonen tro inviterer vi til årets klubbmesterskap i Leinstrandmarka onsdag 28. juni kl 1800. Familien Lerli har lagt løypene og er vertskap for øvrig.

Det er parkering ved skiarenaen på Skogly/Ringvål, merket fra Cirkle K på Klett. Kjørerute her.

Så er det 500 meter å gå til Lauglovatnet, etter merket veg/sti. Det hadde vært fint med litt hjelp til bæring fra parkeringa. De som kan, møter kl 1740 på parkeringa og tar med litt pikk-pakk derfra.

Samlingsplassen er der vi har vært tidligere år, med bademuligheter, grilling og premieutdeling etter løpet. Ta gjerne med mat og drikke.Det blir fire løyper, fra nybegynnerløype på 2 kilometer til A-løype på 3,8 kilometer. Den lengste løypa vil gå over Sæteråsen, mens de andre løypene går i forholdsvis flatt terreng. Det er mange stier og lysløypetraseer i området. Mange steder er det åpen og fin skog. De lysegrønne områdene kan variere endel i løpbarhet. Mellomgrønt er forsøkt unngått. Dette blir herlig!I forbindelse med klubbmesterskapet blir det mulighet til å supplere rekrutt-settene (tommelkompass+løperbrikke) med nye kompass (for de som har dårlige kompass) og kjøpe nye komplette sett for de som ikke har.

Velkommen!