Nytt klubbtøy for Eidsvoll OL

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 31. Mai 2024

Eidsvoll OL lanserer nytt klubbtøy! Klubbtøyet leveres av TRIMTEX. Bestillingsfrist er 16. juni og forventet levering 23. august.


Bestilling

Klubbtøyet til Eidsvoll OL kan kun bestilles via TRIMTEX sin teamshop - https://shop.trimtexcustom.no/.

Dersom du tidligere har bestilt klubbtøy fra TRIMTEX, f.eks. klubbtøy for Raumar Orientering, så logger du inn med ditt eksisterende brukernavn og passord. Dersom du ikke har bestilt klubbtøy fra TRIMTEX før, så må du opprette ny konto hos TRIMTEX.

Etter at du har logget inn, legg til teamkoden eidsvollorienteringslag-2938 for å besøke vår teamshop.

En veiledning for hvordan du oppretter ny konto, logger inn og legger til din teamshop finner du på https://trimtexcustom.no/pages/innlogging-kode-teamshop.

Bestillingsfrist: 16. juni 2024

Forventet levering: 23. august 2024

Eidsvoll OL vil kjøpe inn én Basic Mesh orienteringstrøye til alle barn og ungdom (8-14 år) som har betalt treningsavgift for 2024.


Design

Designet på løpstøyet er inspirert av løpstøyet Eidsvoll OL hadde fra 1982 og frem til Raumar Orientering ble stiftet i 1994. Det gamle løpstøyet var designet av Geir Koppang og Mette Norderhaug og besto av en rød og hvit overdel og en blå bukse med hvite striper.

Designet på overtrekksdressen er inspirert av overtrekkdressene Eidsvoll OL hadde fra 1970 og frem til Raumar Orientering ble stiftet i 1994. De gamle overtrekksdressene var blå med innslag av hvitt. Det nye designet har i tillegg hentet rødt fra løpstrøyen.Neste mulighet for å bestille klubbtøy

Klubbtøyet til Eidsvoll OL kan kun bestilles gjennom TRIMTEX sin teamshop. Vi tar sikte på å åpne for bestilling to ganger hvert år:

 • i februar med sikte på levering til sesongstart i april
 • i mai med sikte på levering til starten av høstsesongen i august

2 Kommentarer

Kommentarer

 • Øystein Bieltvedt Skeie

  Erling, det er korrekt. I denne omgang tilbyr vi ikke løpsdrakt med lange ermer og lange bein. Det kan imidlertid være aktuelt å justere produktutvalget til neste gang vi bestiller.

  12 juni 2024
 • Erling Amdahl

  Er det jeg som misforstår, eller er det ikke løpsdrakt med lange ermer og lange bein å få kjøpt?

  10 juni 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.