Mange overraskelser under juleavslutning onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Des 2014

(11.12.2014) Julerebusløp med innlagt dobbelt/speilvendt kart var uteaktiviteten før det ble gløgg inne. Oppmøtet var upåklagelig!                                                                                       

Elliot, Even, Kristoffer, Peter, Andreas, Oskar og Sander etter fullført julerebusløp.

Første trening etter nyttår blir onsdag 7. januar. Vel møtt!

 

Omtale og flere bilder under.

Uteaktiviteten bar preg av vinterglatte veier og stier i Gimsefeltet, men alle beholdt sine lemmer hele til kvelden var slutt. Barna hadde ei ordinær løype med innlagt rebus der ordet ble STEIN. De voksne hadde en større utfordring med et kart som var dobbelt og speilvendt med bl.a. to skoler, Capro og veier over østre del av feltet. Samtidig var det også her rebus med svar STEIN IVAR etter dagens "oppfinner" og løypelegger - godt hjulpet av 2 x Audun.

Inne var det Ingrid som hadde ordnet med julegløgg og tilbehør, saft og pepperkaker som gikk unna i en fei! Kjell Rune hadde komponert en miks av noen blinkskudd fra de mange arrangementene som vi hadde deltatt på i år. Vi hadde også en gjennomgang av alle aktiviteter dette året som har resultert i økt oppslutning i Turo, Ukens løype og ordinære o-løp/opplæring. Med Finn Fram Dagen er det omkring 100 deltagere i våre aktiviteter under årets o-sesong. Den store toppen ble nådd med seier i OG karusellen 2014. Til slutt under avslutninga ble det prøving av Trimtex` sin vinter-treningsdrakt som vi har planer om å få designet med trykk og logo.

Takk for et strålende o-år 2014!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.