Seier i o-karusellen igjen!

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Aug 2012

(16.08.2012) Flott innsats av arrangørlaget å klare vår andre lagseier for sesongen. Vi drar fra Orkanger i lagkampen. Mange gode prestasjoner i laget er det å glede seg over også. 

Resultatene er her: http://brikkesys.no/result.php?id=744 . Merk at Klæbu ikke har korrigert sine poengbereninger for 3. løp. Se omtalen.

Melhus tok sin andre seier i o-karusellen

Morsomme og raske løyper på Gimse

Melhus sto som arrangør av 4. løp i Orkla Gaula karusellen i flott sommervær på Gimse. Det er et begrenset område for o-løp, men løypelegger Audun Kleiven hadde tråklet løypene på kryss og tvers og fått til ordinære løypelengder. Mange retningsforandringer og poster satte konsentrasjonen på prøve, men de 65 løperne satte pris på utfordringene i til dels fartsfylte løyper.

5 deltagere, derav 3 unge nybegynnere, var det i de to nybegynnerklassene denne kvelden.

Henning Hugdal tok sin 4. seier i Gul løype av 4 mulige. Godt gjort av en helt fersk l-løper for året. Jostein Glesåen, Gaula og Oddveig Lien, Orkanger fulgte så på de nærmeste plassene som de har gjort i flere løp denne sesongen.

I Hvit løype klarte Line Sølberg fra Leik å tukte klubbkamerat Jonas Unsgård denne gangen og begge står dermed med to seire hver for sesongen. Tredobbelt Leik ble det i løypa med Kjell Sølberg som treer. Løypa hadde hele 16 deltagere.

Grønn løype fikk nye i teten. Randi W. Bartnes, Orkanger tok steget helt til topps med relativt god margin til Jonas Hjulstad, Melhus som tydelig har funnet høstformen. Stødige Tone Almås, Leik måtte ta til takke med 3. denne kvelden.

I Rød løype fikk Svein Olav Åmot fra Leik fullklaff med et godt løp som ga første seier for året. Jon Henry Hammer, Børsa og Ola Hjulstad, Melhus fulgte så.

Mange deltagere ble det i lengste løypa også. Audun Bakk tok sin tredje seier på rad i utklassingstempo. Litt bedre kjent i terrenget enn de fleste er han , men imponerende allikevel med 8 minutter ned til Jon Røstum, Gaula og 11 minutter ned til Geir Inge Keiserås, Leik.

I Lagkampen klarte hjemmelaget Melhus for andre gang å smyge seg foran Leik denne løpskvelden. Med bare en individuell konkurranse og en stafett igjen er det nok ikke mulig å ta igjen Leik selv for et fremadstormende Melhuslag. Orkanger henger ganske godt med, men er 800 poeng bak Melhus nå i sluttkampen. Poenger i 4. løp ble 1. Melhus 1345, 2. Leik 1331, 3. Orkanger 1079, 4. Børsa 322 og 5. Gaula 254. Poengstillinga etter 4 løp: 1. Leik 5788, 2. Melhus 4407, 3. Orkanger 3609, 4. Gaula 1111, 5. Børsa 972 og 6. Klæbu 115.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.