Spenning om 2. plassen i karusellen

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Jun 2012

(17.06.2012) Sterk innsats til tross i siste karuselløp: Orkanger knappet inn nesten hele forspranget vi fikk i første løpet.

Bra deltagelse i Orkla Gaula karusellen som ble arrangert av Orkanger IF i Sølsjøbygda.

Værgudene var heller ikke på o-folkets side denne gang, så det ble både bløtt og kjølig for de 77 løperne og arrangørstaben. Samlingsplass var like ved Solsjøen, og løypene gikk på det nyreviderte kartet over Monsetmarka. Løypelegger Ola Grendal hadde lagt gode og varierte løyper, noe som resulterte i ganske klare seire i alle løypene.
De mest overlegne seieren kom i Gul løype hvor Henning Hugdal vant med over 10 minutter foran Jostein Glesåen, Gaula og i Blå løype med Audun Bakk som var like suveren foran Geir Inge Keiserås, Leik - begge vinnerne er Melhus-løpere.

Rolf Wærnes fra arrangørklubben tok innersvingen på alle i Grønn løype fulgt av Hege Solhjem Melhuus, Melhus og de henviste dermed forrige vinner Tone Almås, Leik til tredje.

I Rød løype vant forrige løps løypelegger Svein Unsgård, Leik foran John Henry Hammer, Børsa.

Nybegynnerklassen telte hele 8 deltagere denne gangen hvorav 7 barn, og hele 6 løpere representerte arrangørklubben, som med dette håper å se resultater av rekrutteringsarbeidet som er startet.

Lagkonkurransen ble også denne kvelden klart vunnet av Leik, men ikke like klart framfor neste lag som sist. Orkanger fikk full uttelling for hjemmebane og henviste Melhus til 3. plass. Sammenlagt etter 2 løp leder nå Leik suverent, men kampen om andreplassen er jevn. Melhus beholder fortsatt andreplassen, men nå fattige 4 poeng foran Orkanger. Spenningen fortsetter i Klæbu til uka med siste løp før ferien.