Treninger i 2017

Postet av Melhus IL - Orientering den 23. Des 2016

Vi tar nå en velfortjent juleferie, men det nye året 2017 kommer ganske så snart.

Ungdommene med Atle i spissen starter allerede tirsdag 3. januar med samling i Hovedløpsprosjektet. Ellers blir det fast innetrening i Brekåsen skole mandager kl1900, første gang mandag 9. januar og løpetrening onsdager kl1800 fra Brekkåsen idrettsbarnehage. Egen informasjon er sendt ut til aktuelle.

Vår nye Rekruttgruppe med Trine og Eivind starter onsdag 4. januar kl1800 i Brekkåsen idrettsbarnehage. Flere har meldt sin ankomst, så dette blir bra! Det blir lagt opp som ei nybegynnerundervisning i små porsjoner som blir fordelt utover treningene i vinter som også inneholder mye lek med og uten ball, hinderløyper og o-øvelser. 3.-hver onsdag blir det o-løp og første gang onsdag 11. januar. Vi vil presisere at dette opplegget også passer for ferske voksne, med eller uten barn. Spre det glade budskap til barn og voksne!

Voksentreningene går som vanlig onsdager kl1900 fra Brekkåsen idrettsbarnehage. Den starter også 4. januar med ute-trening i en time før sirkeltrening fortsetter inne kl2000. Her er det også o-løp som løpetrening 3. hver onsdag med mulighet til start fra kl1800. Gågruppe er opprettet som alternativ til løping i ute-treningene med intervall og langkjøring.

Felles o-løp onsdag 11.januar på nytt kart! For rekrutter, ungdom og voksne blir første felles o-løp lagt til Bagøya onsdag 11. januar kl1800. Ole vil legge løyper i nytt jomfruelig o-terreng på nytt kart bl.a. over Anemarka, Bagøya og Kuba. Voksne har innetrening i idrettbarehagen fra kl2000. Nærmere informasjon kommer på nyåret.

RIKTIG GOD JUL!