Klubb-turer til Norsk o-festival på Oppdal og Midtnorsk mesterskap i Levanger i sommer!

Postet av Melhus IL - Orientering den 18. Mar 2017


Klubbturer er svært populært for ung og gammel i klubben og det er særlig de større arrangementene som det er satset på de siste årene og i år har vi to klubbturer i o-avdelinga til store løp i Midtnorge.

St. Hans-helga er det Norsk O-festival på Oppdal med Freidig som arrangør. Løpene går over tre dager i dagene 23.-25. juni like øst for sentrum av Oppdal. Vi har bestilt overnatting til alle på skole i sentrum, så her er det bare å finne i madrassen, men drøy det litt med å pumpe i luft. Som vanlig blir det noe felles aktivitet utenom løpene og ut og spis blir det nok også. O-festivalen er det første gang vi deltar i som lag.

Midtnorsk mesterskap arrangeres på Levanger av Frol idrettslag i dagene 25.-27. august. Det er bestilt godt utstyrte campinghytter i nærheten av løpsområdet. Dette blir fjerde gangen vi deltar i MIdtnorsk mesterskap og andre gang i Nord-Trøndelag. Lørdag kveld er vi invitert på hytta til Ingrid og Stein i Ekne - det kan bli heftig med en stor delegasjon o-løpere!

Begge disse helgene kommer til å bli minnerike dager med mye fysisk aktivitet og sosialt fellesskap. Turene egner seg både for løpere og de som vil være med som publikum. Løypene i slike løp er svært variert i lengde og vanskelighetsgrad og ingen skal være nødt til å bli igjen på samlingsplass fordi det ikke finnes løpstilbud.

Det vil komme detaljert informasjon etter hvert som disse løpene nærmer seg. I fjor hadde vi en tropp på 22 løpere til Nord-Østerdalen i MNM- det blir vel litt smått i år?