Info om: Drakter - Midt-Norsk mesterskap - Medlemsmøtet

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Aug 2017

DRAKTER

Løpsdrakter: Vi har nylig fått inn løpsdrakter og overtrekksdrakter og har startet utdeling av disse. Sigurd, Jenny og Johannes er her stolte bærer av Rapid o-skjorte i MIL-farger og skrift. Skjorta låner vi ut til interesserte rekrutter og ungdom som vil være med oss i o-avdelinga framover. 

Til utlån har vi fortsatt igjen 2 stk Rapid skjorte med lang arm, størrelse S og 4 stk Extreme skjorte, kort arm i størrelsene S og 160 til innbruddspris. Bare meld deg!

Overtrekksdrakter, sommer. Stein viser her (også stolt bærer av) Element jakke og bukse i MIL-farger og skift. Vi måtte ta opp ekstra jakker ved siste bestilling i størrelsene 150 + 160 + S + M. Disse selger vi for 500 kroner til våre rekrutter og ungdom. Løp og kjøp!

Rekruttsett: Dette er en liten eske med tommelkompass og løperbrikke. Vi får forsyninger bare på vårparten hvert år og der har vi igjen ett sett med høyreholdt kompass og hele settet koster 500 kroner som er neste innbruddspris.


MIDT-NORSK MESTERSKAP: Mesterskapet går på Levanger til kommende helg og MIL er påmeldt med over 20 løpere pr. nå. Vi er inne i tidsrommet for etteranmeldiger, så det er ikke for sent. Hege melder om noen ledige campinghytter som vi har bestilt også, så her er det bare å komme og meld deg til hegesolm@hotmail.com. Se egen nyhetssak lenger ned!


MEDLEMSMØTET: P.g.a. stor aktivitet rundt månedsskiftet har vi valgt å flytte medlemsmøtet til mandag 11. september kl 2000 i Brekkåsen idrettsbarnehage. Innkalling kommer nærmere møtet.